Ciulama in test

Printeaza

 

 

O reteta gustoasa de ciulama in test: painici, ciuperci, oua, ceapa, lapte, faina, smnatana, usturoi, patrujel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ciulama in test

  • 4 pâinici rotunde
  • 1 kg ciuperci
  • 5 ouă fierte
  • 4 cepe
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri cu făină
  • 2 linguri cu smântână
  • 3 căţei de usturoi
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Căleşte ceapa cu usturoiul. Adaugă ciupercile tocate şi puţină apă. Când ciupercile sunt pătrunse, toarnă laptele, din care opreşte câteva linguri. Pune apoi făina desfăcută în laptele oprit şi amestecă energic.

Mai lasă pe foc câteva minute, după care adaugă smântână, sare, piper şi 3 ouă fierte şi tăiate mai mare. Aromatizează cu verdeaţă şi toarnă ciulamaua în pâinicile scobite de miez. Serveşte cu jumătăţi de ou deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.