Ciupeci umplute
PrinteazaCiupeci umplute din: ciuperci, nuci, morcov, ceapa, ulei, telemea de oaie, oua, cascaval, marar, sare si piper.
- 12 ciuperci mari
- 150 g nuci pisate
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 4-5 linguri ulei
- 100 g telemea de oaie
- 2 oua
- 100 g cascaval
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi ciupercile, tăiaţi-le picioruşele şi lăsaţi-le la scurs.
Tocaţi mărunt ceapa, picioruşele ciupercilor, morcovul şi căliţi-le în ulei, până ce se evaporă toată zeama. Adăugaţi nucile, mărarul tocat, un ou şi telemeaua măruntită.
Umpleţi ciupercile cu acest amestec.
Deasupra puneţi câte 1-2 linguri de caşcaval amestecat cu oul rămas şi puneţi ciupercile la cuptor, pentru 45-50 de minute.
Ciupeci umplute
Pofta buna!