Ciuperci albe la cuptor

Printeaza

Ciuperci albe la cuptor din: ciuperci, sare, piper, patrunjel, vin, rosii, untdelemn.

Ingrediente:Ciuperci albe la cuptor

  • 1 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • un pahar vin
  • 2 roşii
  • un pahar untdelemn

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, li se desprind picioruşele şî li se taie partea cu care au stat în pământ. într-o tavă se pun felii de roşii, ciupercile, atât pălăriile cât şi picioruşele, se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt, se toaamă untdelemn, sare şi piper după gust, iar la urmă se toarnă vinul.

Se dau la cuptor până au scăzut bine. Se servesc calde ori reci. Sunt delicioase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.