Ciuperci cu branza de capra

Printeaza

Ciuperci cu branza de capra din: ciuperci, usturoi, ceapa verde, branza de capra, ulei, sare, piper, marar.

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci champignon de dimensiune medie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 g branza de capra
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le îndepărtezi picioruşele, după care le speli. Toci mărunt picioruşele ciupercilor, mărarul, ceapa curăţată şi usturoiul, după care le amesteci cu brânza rasă, piper şi sare după gust. Umpli ciupercile cu aceas­tă cremă.

Suprapui câte două ciu­perci umplute, astfel încât să fie umplutură peste umplutură. Le prinzi între ele cu un beţişor pentru frigărui.

Le ungi cu ulei, le presari cu sare şi piper, apoi le frigi pe grătarul încins şi uns cu puţină slăninuţă sau le coci în cuptor, la foc mediu, timp de aproxima­tiv 15 minute.

Le consumi alături de o salată verde sau de roşii.

Ciuperci cu branza de capra

Ciuperci_cu_branza_de_capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.