Ciuperci cu branza de capra
PrinteazaCiuperci cu branza de capra din: ciuperci, usturoi, ceapa verde, branza de capra, ulei, sare, piper, marar.
Ingrediente:
- 300 g ciuperci champignon de dimensiune medie
- 2 catei de usturoi
- 2 fire de ceapa verde
- 200 g branza de capra
- 20 ml ulei
- sare
- piper
- 1 legatura marar
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile şi le îndepărtezi picioruşele, după care le speli. Toci mărunt picioruşele ciupercilor, mărarul, ceapa curăţată şi usturoiul, după care le amesteci cu brânza rasă, piper şi sare după gust. Umpli ciupercile cu această cremă.
Suprapui câte două ciuperci umplute, astfel încât să fie umplutură peste umplutură. Le prinzi între ele cu un beţişor pentru frigărui.
Le ungi cu ulei, le presari cu sare şi piper, apoi le frigi pe grătarul încins şi uns cu puţină slăninuţă sau le coci în cuptor, la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute.
Le consumi alături de o salată verde sau de roşii.
Ciuperci cu branza de capra
Pofta buna!