Risotto cu Miel și Ciuperci Porcini din: orez, carne de miel, ciuperci porcini, supa, ceapa, usturoi, vin, parmezan, unt, ulei, sare, piper, patrunjel. Risotto cu miel și ciuperci porcini este un exemplu splendid de cum ingredientele tradiționale italiene pot fi transformate într-un fel de mâncare sofisticat și plin de gust. Această rețetă îmbină textura cremoasă […]
Ciuperci brune în oţet balsamic
PrinteazaCiuperci brune în oţet balsamic din: ciuperci, usturoi, frunze de dafin, rozmarin, busuioc, otet balsamic, sare, ulei de masline, capere si ardei iute.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci champignon
- 4 catei de usturoi
- 4 frunze de dafin
- 4 crengute rozmarin proaspat
- 1 legatura busuioc
- 100 ml otet balsamic
- sare
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingura capere
- 4 ardei iuti
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă foarte bine. Usturoiul se curăţă şi se lasă felii. Verdeţurile se spală şi se scurg de apă.
Intr-o cratiţă, se pun 400 ml de apă, usturoiul, verdeţurile, oţetul balsamic, 1 lingură de sare şi uleiul de măsline
. Se adaugă şi ciupercile şi se lasă 3 minute la fiert. Se scot toate ingredientele şi se scurg bine de apă.
Ciupercile se pun în borcane. Se adaugă ca-perele, verdeţurile şi ardeii iuţi întregi. Zeama răcită se toarnă deasupra.
Se închid borcanele şi se lasă deoparte 2 zile. Ciupercile pot fi păstrate timp de 3-4 săptămâni.
Ciuperci brune în oţet balsamic
Pofta buna!
Ciuperci Umplute cu Quinoa și Spanac la Air Fryer
Ciuperci Umplute cu Quinoa și Spanac la Air Fryer din: ciuperci, quinoa, ceapa, usturoi, spanac, feta, ulei, sare, piper. Ciupercile reprezintă o alegere delicioasă și sănătoasă pentru cei care doresc o masă vegetariană, plină de nutrienți. Gătite în air fryer, aceste ciuperci capătă o textură perfectă, fiind crocante la exterior și suculente la interior. Această […]