Ciuperci umplute cu sfecla rosie din: ciuperci, sfecla rosie, ulei, patrunjel, vin, sos de soia, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci 200 g sfeclă roşie 30 ml ulei 1/2 legătură pătrunjel verde 100 ml vin alb 30 ml sos de soia sare piper alb proaspăt râşnit Mod de preparare: Speli bine sfecla roşie şi […]
Ciuperci umplute cu carne din: ciuperci, carne tocata, ceapa, ulei, marar, patrunje, rosii, sare,piper, boia, smantana, Ingrediente: 1 kg ciuperci cu pălăria mare 350 g carne tocată 1 ceapă 2-3 linguri cu ulei mărar şi pătrunjel tocate împreună 1 roşie mare sau 1 lingură cu bulion de roşii sare piper măcinat boia de ardei 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.