Ciuperci, carne de pui si arpacas
PrinteazaCiuperci, carne de pui si arpacas din: pui, morcov, telina, ceapa, ulei de masline, frunze de dafin, cimbru, arpacas, ciuperci, rosii.
- pui
- morcov
- ceapa
- telina
- ulei de masline
- 2 frunze de dafin
- cimbru
- arpacas
- ciuperci
- rosii
Mod de preparare:
Folosesti un pui la rotisor.Tai cantităţi egale de morcov, ceapă şi ţelină şi le rumenesti în ulei de măsline.
Pui carnea în vas şi torni apă cât să o acopări. Completezi cu 2 frunze de dafin, cimbru uscat şi arpacaş.
Lasi ingredientele pe foc până când se înmoaie arpacaşul. Când e gata completezi cu ciuperci şi roşii feliate.
Scoti puiul, îndepărtezi carnea de pe oase, o tai în fâşii şi o pun în bol. Preparatul este gata.
Ciuperci, carne de pui si arpacas
Pofta buna!