Brisket la Cuptor cu Sos de Ceapă și Ciuperci din: vita, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, vin, pasta de tomate, ulei, sare, piper, cimbru, dafin. Brisket-ul, o bucată de carne cunoscută pentru textura sa densă și aromă intensă, când este preparată corect, se transformă într-o mâncare suculentă și reconfortantă, perfectă pentru orice masă în familie sau […]
Ciuperci cu carne de miel
PrinteazaCiuperci cu carne de miel din: carne de miel, ciuperci, ulei, sare, piper, faina, ceapa, patrunjel, smantana, vin.
Ingrediente:
- 15 kg carne de miel
- 700 g ciuperci
- 120 ml ulei
- sare
- piper
- 1 lingură făină
- 2 cepe
- pătrunjel verde
- 200 g smântână
- 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Ciuperci cu carne de miel: Tăiaţi carnea, săraţi-o, apoi înăbuşiţi-o în ulei cu ceapa tocată mărunt şi sare. Adăugaţi făina şi stingeţi cu puţină apă sau supa.
Tăiaţi ciupercile julien, puneţi-le peste carne, adăugaţi vinul, puţin piper şi lăsaţi vasul la foc domol, până când ciupercile sunt bine pătrunse.
Separat, puneţi smântână peste ciuperci şi, înainte ca preparatul să fie adus la masă, decoraţi-l cu verdeaţă tocată fin.
Pofta buna!
Chifteluțe de Dovlecel cu Parmezan
Chifteluțe de Dovlecel cu Parmezan din: dovlecei, faina, oua, parmezan, iarburi, sare, piper, ulei. Dacă sunteți în căutarea unei rețete care să combine simplitatea ingredientelor cu gustul sofisticat, chifteluțele de dovlecel cu parmezan sunt alegerea perfectă. Aceste chifteluțe, crocante la exterior și moi la interior, sunt nu doar delicioase, dar și o modalitate excelentă de […]