Ciuperci cu carne de porc din: fleica, ciuperci, ceapa, faina, lapte, marar, sare, piper, aluat, ou, varza de Bruxelles, cartofi, fasole, unt.
Ingrediente:
1,5 kg fleică (capac, nucă, pulpă)
300 g ciuperci
2 cepe
1 lingură făină
1/2 pahar lapte
1 legătură mare de mărar proaspăt
sare
piper
200 g aluat de foitaj
2 gălbenuşuri
300 g varză de Bruxelles
300 g cartofi noi
300 g fasole verde (fideluţă)
150 g unt
Mod de preparare:
Frigeţi într-o tavă de cuptor fricandoul cu puţină apă, sare, piper şi ulei.
Când este rumenit, pe toate feţele, puneţi-l ia rece. Căliţi în unt ciupercile tăiate şi ceapa; puneţi făină, lapte, sare, piper, mărar.
Intindeţi aluatul pentru foitaj pe o planşetă, într-o foaie subţire, tăiaţi-i marginile, după care puneţi fricandoul pe foitaj, ciupercile pe fricandou, înveliţi-l, puneţi-l pe tava unsă cu unt şi, deasupra, ungeţi totul cu gălbenuş.
Decoraţi preparatul cu flori din aluat, după care daţi tava la cuptor la foc moderat pentru 40 de minute.
Tăiaţi fricandoul in felii groase, puneţi-le pe platou şi garnisiţi-le cu varza de Bruxelles fiartă, fasolea şi cartofii noi, fierte şi călite în unt.
Serviţi preparatul la masă cu sos spaniol adus în sosieră.
Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 lamai 400 g rosii cherry 340 g ciuperci taiate 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Pulpa de porc se taie fâşii şi se […]
Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana Mod de preparare: Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.