Ciuperci cu carne trase în miere
PrinteazaO reteta de ciuperci cu carne trase in miere din: muschi de porc sau piept de pui, mustar, miere, sare, unt, ciuperci, cartofi si cimbru.
- 2 felii de mușchi de porc sau de piept de pui (180 g fiecare)
- 1 lingură muștar
- sare
- 1 lingură miere
- 2 linguri unt
- 250 g ciuperci Champignon curățate și tocate
- 200 g cartofi fierți
- cimbru
Mod de preparare:
Se unge carnea cu muștar, se sărează și se toarnă peste ea miere. Într-o tigaie se topește jumătate din cantitatea de unt și se prăjește carnea pe ambele fețe. Se scoate apoi din tigaie și se păstrează la cald.
Se așază în tigaie restul de unt, ciupercile și cartofii, se amestecă și se lasă la foc până ce se evaporă tot lichidul, cca 5 min. Se ornează totul cu cimbru proaspăt.
Ciuperci cu carne trase în miere
Pofta buna!