Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 24 de ciuperci 2 linguri ulei de măsline sare și piper, dupa gust 3 linguri unt 2 cepe, felii subțiri 2 lingurite cimbru tocat 1/4 ceasca vin roșu 1/2 […]
Ciuperci cu ceapa si patrunjel verde
PrinteazaCiuperci cu ceapa si patrunjel verde din: ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, patrunjel verde, pesmet.
Ingredinte:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
- pesmet
Mod de preparare
Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei.
Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper.
Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Se adauga apoi patrunjelul si se da vasul deoparte.
Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper si se pun la cuptor.
Dupa ce s-au copt, se scot din cuptor, se umplu cu compozitia preparata din piciorusele de ciuperci, se presara cu pesmet, se stropesc din nou cu ulei si se pun la cuptor pentru gratinat.
Se servesc calde sau reci, dupa gust.
Pofta buna!
poate iti place si:
Frittata cu ciuperci si ceapa verde
Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente: 1 lingură de ulei sau unt 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă 125 ml […]
Pofta buna!