Ciuperci cu ceapa si usturoi

Printeaza

Ciuperci cu ceapa si usturoi din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 700 g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile le cureţi, le speli bine ţi le tai feliuţe. Usturoiul îl pisezi, iar ceapa o tai rondele.

Căleşti ciupercile în ulei, la foc iute, adaugi ceapa şi usturoiul şi laşi să fiarbă până scade toată apa pe care o lasă ciupercile.

Adaugi cimbrul, condimentezi cu sare şi mai laşi să fiarbă aproximativ 3 minute.

 

Ciuperci cu ceapa si usturoi

Ciuperci_cu_ceapa_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

 

 

Borș de Legume cu Mazăre și Ardei Gras

Borș de Legume cu Mazăre și Ardei Gras: O Alegere Nutritivă și Delicioasă. Cu un proces simplu de preparare și ingrediente bogate în nutrienți, acest borș este ideal pentru oricine dorește să își îmbunătățească dieta și să se bucure de o mâncare tradițională românească. Este o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Legumele sunt bogate în […]

Potârniche cu Sos de Vin Alb

Potârniche cu Sos de Vin Alb – un preparat rafinat și elegant, ideal pentru mesele festive sau ocaziile speciale. Carnea de potârniche este mai slabă și mai bogată în proteine comparativ cu alte tipuri de carne de pasăre, fiind ideală pentru o dietă sănătoasă. Este o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să reducă aportul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.