Ciuperci cu ceapa verde şi usturoi
PrinteazaO reteta de ciuperci cu ceapa verde si usturoi din: mazare, ciuperci, ulei de masline, feta, usturoi, patrunjel, coaja si zeama de lamaie.
- 250 g mazare boabe
- 6 palarii de ciuperci mari
- 3 linguri ulei de masline
- 40 g feta, sfaramata
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
- coaja rasa de la 1/2 lamaie si zeama pentru stropit
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200°C. Opăreşte mazărea in apă cu sare şi apoi scurge de lichid şi clăteşte sub jet de apă rece. Aşază ciupercile pe tava de copt, stropeşte cu jumătate din cantitatea de ulei şi dă la cuptor 5 minute, intr-un bol, amestecă mazărea cu restul ingredientelor, adaugă piper negru şi sare şi umple ciupercile cu amestecul. Dă la cuptor 10 minute sau până când se pătrund şi apoi serveşte.
Ciuperci cu ceapa verde şi usturoi
Pofta buna!