Ciuperci cu ceapa verde şi usturoi

Printeaza

O reteta de ciuperci cu ceapa verde si usturoi din: mazare, ciuperci, ulei de masline, feta, usturoi, patrunjel, coaja si zeama de lamaie.

Ingrediente:Ciuperci cu ceapa verde şi usturoi

  • 250 g mazare boabe
  • 6 palarii de ciuperci mari
  • 3 linguri ulei de masline
  • 40 g feta, sfaramata
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie si zeama pentru stropit

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200°C. Opăreşte mazărea in apă cu sare şi apoi scurge de lichid şi clăteşte sub jet de apă rece. Aşază ciupercile pe tava de copt, stropeşte cu jumătate din cantitatea de ulei şi dă la cuptor 5 minute, intr-un bol, amestecă mazărea cu restul ingredientelor, adaugă piper negru şi sare şi umple ciupercile cu amestecul. Dă la cuptor 10 minute sau până când se pătrund şi apoi serveşte.

Ciuperci cu ceapa verde şi usturoi

Ciuperci cu ceapa verde şi usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.