Conopida la cuptor cu ciuperci din: conopida, unt, faina, lapte, cascaval, cimbru, ciuperci, sofran, sare, piper. Ingrediente: o conopidă mică 100 g unt 100 g făină 500 ml lapte 50 g caşcaval o linguriţă cimbru 3-4 linguri ciuperci conservate şofran, pentru culoare sare piper Mod de preparare: Conopida curăţată se desparte în mici buchetele […]
Conopida cu ciuperci si cascaval la cuptor din: conopida, ciuperci, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, sare, piper, cimbru, pesmet. Ingrediente: 400 g conopidă 300 g ciuperci champignon 1 lingură ulei 40 g unt unt cât o nucă, pentru uns forma 1 lingură cu vârf făină 400 ml lapte 150 g caşcaval ras sare piper negru […]
Conopida si ciuperci la cuptor din: conopida, ciuperco, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, piper, cimbru, pesmet. Ingrediente: 400 g conopidă 300 g ciuperci champignon 1 lingură ulei 40 g unt unt cât o nucă, pentru uns forma 1 lingură cu vârf făină 400 ml lapte 150 g caşcaval ras sare piper negru măcinat cimbru uscat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.