Ciuperci Champignon la cuptor
PrinteazaCiuperci Champignon la cuptor din: ciuperci, ceapa, morcov, masline, marar, condiment vegetal, ulei, bulion, ulei.
- 1 kg ciuperci
- 2 cepe mari
- 1 morcov
- câteva măsline
- mărar verde
- 1-2 linguriţe condiment vegetal
- 2-3 linguri ulei
- 1 lingură bulion
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile de pieliţă, le speli şi le laşi la scurs. Tai picioruşele mărunt şi le pui în tigaie cu puţină apă şi ulei. Când încep să se înmoaie, pui ceapa tocată mărunt, morcovul dat prin răzătoarea mică, măslinele tăiate mărunt şi mărarul.
După ce se călesc, umpli ciupercile şi le aşezi în tavă, iar deasupra pui puţin bulion sau o felie de roşie. Stropeşti ciupercile cu puţin ulei şi presari condiment vegetal.
Dai ciupercile la cuptor până se înmoaie.
Pofta buna!