Ciuperci Champignon la cuptor

Printeaza

Ciuperci Champignon la cuptor din: ciuperci, ceapa, morcov, masline, marar, condiment vegetal, ulei, bulion, ulei.

Ingrediente:Ciuperci Champignon la cuptor

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • câteva măsline
  • mărar verde
  • 1-2 linguriţe condiment vegetal
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingură bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile de pieliţă, le speli şi le laşi la scurs. Tai picioruşele mărunt şi le pui în tigaie cu puţină apă şi ulei. Când încep să se înmoaie, pui ceapa tocată mărunt, morcovul dat prin răzătoarea mică, măslinele tăiate mărunt şi mărarul.

După ce se călesc, umpli ciupercile şi le aşezi în tavă, iar deasupra pui puţin bulion sau o felie de roşie. Stropeşti ciupercile cu puţin ulei şi presari condiment vegetal.

Dai ciupercile la cuptor până se înmoaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.