Ciuperci Champignon pane

Printeaza

Ciuperci Champignon pane din: ciuperci, oua, usturoi, smantana, ulei, pesmet, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci champignon mai mari
  • 4 ouă
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri smântână
  • ulei, pentru prăjit
  • pesmet
  • făină
  • sare
  • piper
  • sos de iaurt

 

Mod de preparare Ciuperci Champignon pane:

Cureţi ciupercile, le speli bine şi le îndepărtezi picioruşele. Le pui la fiert în apă cu sare şi le laşi până se înmoaie puţin.

Le scurgi de apă şi le ţii la răcorit.

Baţi ouăle cu sare şi piper, adaugi smântână, usturoiul pisat şi omogenizezi.

Treci ciupercile prin făină, prin amestecul de ou bătut şi apoi prin pesmet.

Le prăjeşti pe ambele părţi în ulei încins şi le scoţi pe prosoape de hârtie.

Le serveşti cu sos de iaurt amestecat cu usturoi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.