Ciuperci Champignon pane
PrinteazaCiuperci Champignon pane din: ciuperci, oua, usturoi, smantana, ulei, pesmet, faina, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci champignon mai mari
- 4 ouă
- 2 căţei usturoi
- 2 linguri smântână
- ulei, pentru prăjit
- pesmet
- făină
- sare
- piper
- sos de iaurt
Mod de preparare Ciuperci Champignon pane:
Cureţi ciupercile, le speli bine şi le îndepărtezi picioruşele. Le pui la fiert în apă cu sare şi le laşi până se înmoaie puţin.
Le scurgi de apă şi le ţii la răcorit.
Baţi ouăle cu sare şi piper, adaugi smântână, usturoiul pisat şi omogenizezi.
Treci ciupercile prin făină, prin amestecul de ou bătut şi apoi prin pesmet.
Le prăjeşti pe ambele părţi în ulei încins şi le scoţi pe prosoape de hârtie.
Le serveşti cu sos de iaurt amestecat cu usturoi.
Pofta buna!