Ciuperci conservate in apa

Printeaza

Iei ciuperci albe, sănătoase şi mici şi nu le deschizi.

Le speli bine în multe ape reci şi le tai picioruşul. într-un vas fierbi o soluţie preparată din 10 g sare la 1 l apă.

Când clocoteşte introduci ciu­percile pentru 10-12 minute, până se înmoaie bine.

Apoi le scurgi bine de apă şi le aşezi în borcane mici, acoperindu-le cu apă clocotită.

Borcanele le legi cu celofan sau le pui capace şi le fierbi 50-60 de minute în bain-marie.

Le păstrezi la răcoare.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Ciuperci_cu_mere_si_struguri_04

Reteta zilei: Ciuperci cu mere si struguri (muraturi)

O reteta de ciuperci cu mere si struguri din: ciuperci, strugure, mere, morcov, usturoi, otet, apa, zahar, sare, boabe de piper si condimente pentru muraturi. Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 ciorchini de strugure 3 mere 1 morcov 4-5 căţei de usturoi 500 ml oţet 1,5 l apă 1 linguriţă cu zahăr 1 linguriţă cu sare […]

Retete de Conserve si Muraturi

Retete de Conserve si Muraturi (2015)

Retete de Conserve si Muraturi: Gogonele in saramura   Gogonele in saramura din: gogonele, telina, morocov, usturoi, hrean, ardei iute, sare, apa, foi de dafin, piper. Ingrediente: 3 kg gogonele 1 ţelină 3-4 morcovi 1 căpăţână de usturoi 1 hrean 3 ardei iuti 4 linguri sare grunjoasa 4l apă foi de dafin boabe de piper […]

muraturi_4

Ciuperci murate cu ardei

Ciuperci murate cu ardei din: ciuperci, ardei, ulei, otet, foi de dafin, boabe de mustar, usturoi, sare, boabe de piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci albe şi ghebe 4 ardei mari verzi 4 linguri ulei 100 ml oţet foi de dafin boabe de muştar usturoi sare boabe de piper   Mod de preparare: Se spală şi […]

muraturi

Ciuperci murate cu usturoi si rozmarin

Ciuperci murate cu usturoi si rozmarin din: ciuperci champignons, usturoi, foi de dafin, otet balsamic, ulei de masline, apa, piper, sare de mare. Ingrediente: 1 kg ciuperci champignons 4 căţei de usturoi 4 foi dafin 4 crengute rozmarin 100 ml oţet balsamic 4 linguri ulei de măsline 400 ml apă piper boabe sare de mare […]

Ciuperci cu rosii pentru iarna

Ciuperci cu roşii pentru iarnă

O reteta delicioasa de ciuperci cu rosii pentru iarna din: ciuperci, ceapa, ardie gras, rosii, ulei, foaie de dafin, marar, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 2 kg ciuperci champignon 1-2 kg ceapa 1 kg ardei gras 2 kg rosii 1/2 l ulei 1 foaie de dafin marar patrunjel sare piper   Mod de preparare: Alegi […]

Conserva de ardei grasi umpluti cu varza

Ciuperci conservate cu masline si chimen

Ciuperci conservate cu masline si chimen din: ciuperci, masline verzi, otet, sare, chimen, cimbru, foaie de dafin, coaja de lamaie. Ingrdiente: 1,5 kg ciuperci 150 g masline verzi 750 ml otet sare 1/2 lingurita chimen cimbru 1 foaie de dafin coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Se spală ciupercile şi se usucă pe un prosop […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciuperci in saramura
  • ciuperci conservate in apa
  • cum se conserveaza ciupercile

1 comentariu

  1. Foarte bune au iesit ciupercile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.