Ciuperci cu costita
PrinteazaO reteta de ciuperci cu costita din: ciuperci, costita, unt, vin alb sec, ananas, chili, sare si piper rosu.
- 700 g ciuperci
- 200 g costita
- 75 g unt
- 1 cescuta de vin alb sec
- 1 cutie de ananas
- chili
- sare
- piper rosu
Mod de preparare:
Taie costiţa în felii nu foarte groase, îndepărtează codiţele ciupercilor şi îmbracă pălăriile cu felii de costiţă. Pentru a nu se desface, prinde-le cu câte o scobitoare.
Separat, topeşte untul. Adaugă rondele de ananas, ciupercile îmbrăcate în costiţă şi codiţele tocate.
Lasă-le să se înăbuşe. Pune un praf de sare, stinge cu o ceşcuţă cu vin alb sec şi lasă să dea în câteva clocote. La final, condimentează cu piper.
Ciuperci cu costita
Pofta buna!