Ciuperci cu costita

Printeaza

O reteta de ciuperci cu costita din: ciuperci, costita, unt, vin alb sec, ananas, chili, sare si piper rosu.

Ingrediente:Ciuperci cu costita

  • 700 g ciuperci
  • 200 g costita
  • 75 g unt
  • 1 cescuta de vin alb sec
  • 1 cutie de ananas
  • chili
  • sare
  • piper rosu

 

Mod de preparare:

Taie costiţa în felii nu foarte groase, îndepărtează codiţele ciupercilor şi îmbracă pălăriile cu felii de costiţă. Pentru a nu se desface, prinde-le cu câte o scobitoare.

Separat, topeşte untul. Adaugă rondele de ananas, ciupercile îmbrăcate în costiţă şi codiţele tocate.

Lasă-le să se înăbuşe. Pune un praf de sare, stinge cu o ceşcuţă cu vin alb sec şi lasă să dea în câteva clocote. La final, condimentează cu piper.

Ciuperci cu costita

Ciuperci cu costita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.