Ciuperci cu carne porc
PrinteazaCiuperci cu carne porc
- 500 g carne de porc
- 500 g ciuperci
- 2 cepe
- 2 linguri smîntînă
- 1 lingură untură
- sare
- piper
- făină
Mod de preparare:
Se taie carnea în cuburi mici, se săreazăşi se lasă să stea 30 min. În acest timp se curăţă ciupercile şi se taie bucăţi mari.
Se tăvăleşte carnea uşor prin făinăşi se prăjeşte în untură încinsă, se adaugă ceapa tăiată pătrăţele şi ciupercile, se prăjeşte totul la foc foarte mic timp de 20 min.
Se adaugă smîntîna, piperul şi sare dacă mai este nevoie.
Se lasă să fiarbă acoperit la foc mic pînă cînd carnea este fragedă. Dacă nu are suficient sos, se adaugă puţină apă.
Pofta buna!