Ciuperci cu cascaval la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu cascaval la cuptor din: ciuperci, cascaval, unt, sare, apa.

Ingrediente:Ciuperci cu cascaval la cuptor

  • 12 ciuperci cu pălărie mai mare
  • 150 g caşcaval ras
  • 1/4 pachet de unt
  • vegeta sau sare
  • un pahar de apă

 

Mod de preparare:

Se pun ciupercile în tavă fără codiţe. Se adaugă puţină vegeta în fiecare, o bucăţică mică de unt şi caşcaval ras. Se pun şi codiţele printre ciuperci.

Se adaugă un pahar de apă şi se dă la cup­tor până ce se topeşte şi se rumeneşte caşcavalul. Sucul lăsat de ciuperci cu apa din tavă este delicios cu pâine prăjită înmuiată în el.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu pregatesc des ciuperci cu cascaval la cuptor. Imi plac mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.