Ciuperci cu fasole verde la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu fasole verde la cuptor din: ciuperci, ulei, fasole, usturoi, ceapa, sare, piper.

Ingrediente :Ciuperci cu fasole verde la cuptor

  • 1 kg ciuperci
  • 2 linguri de ulei de masline cu boia de ardei iute
  • 1 kg fasole verde
  • 2 cepe
  • usturoi pisat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare :

Se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se calesc in apa cu sare dupa gust.

Se spala fasolea, se rupe bucati, se fierbe si se scurge. Se taie ceapa pestisori si se caleste in ulei 3 minute.

Se pregateste o tava tapetata cu pesmet in care se pun ciupercile amestecate cu fasolea verde, iar deasupra se pune ceapa calita si se lasa la cuptor 20 minute.

Se scoate din cuptor, se lasa la racit, se serveste cu mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.