Ciuperci cu legume si sos de soia
PrinteazaCiuperci cu legume si sos de soia din: ciuperci, morcovi, fasole, ardei, ulei, usturoi, ghimbir, amidon, sos de soia.
- 250 g ciuperci proaspete
- 2 morcovi
- 200 g fasole verde din conservă
- 2 ardei graşi
- o lingură ulei
- o lingură apă
- 2 căţei usturoi
- o linguriţă ghimbir
- o linguriţă amidon
- 3 linguri sos de soia
- 3 linguri supă de pui
Mod de preparare:
Intr-o tigaie încăpătoare se pun uleiul, apa, ardeii tăiaţi fâşii, usturoiul pisat si ghimbirul. Se lasă la foc mediu un minut.
Se adaugă morcovii tăiaţi bastonaşe, ciupercile, fasolea verde şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se amestecă supa, sosui de soia şi amidonul şi se toarnă peste legume.
Se mai lasă pe foc două minute şi se serveşte ca atare sau cu garnitură de paste.
Ciuperci cu legume si sos de soia
Pofta buna!