Ciuperci cu macaroane

Printeaza

Ciuperci cu macaroane din: ciuperci, macaroane, sare, unt, ceapa, ulei, bulion, piper, branza, supa.

Ingrediente:Ciuperci cu macaroane

  • 1/4 kg ciuperci
  • 200 g macaroane (taitei)
  • sare
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • piper
  • 100 g brinza
  • supa

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa.

Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote.

Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou.

Se presara cu restul de brinza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.