Ciuperci cu maioneza si usturoi

Printeaza

Ciuperci cu maioneza si usturoi din: ciuperci, usturoi, maioneza light, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 500 g ciuperci (sau o conserva de ciuperci intregi de 400 g)
  • 5-6 catei de usturoi
  • maioneza light din lapte, usturoi si ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb ciupercile cu putina sare (intregi daca sunt mici sau taiate in jumatati). Se lasa sa se scurga bine, apoi se amesteca cu usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Se adauga maioneza light. Se da la rece timp de o ora, inainte de servire, ca sa se intrepatrunda aromele. Se decoreaza cu patrunjel.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. da asa fac si eu o salata cu ciuperci, maioneza si cu usturoi si castraveti murati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.