Ciuperci cu orez

Printeaza

Ciuperci cu orez din: ciuperci, orez, ceapa, ulei, tarhon, patrunjel verde, vegeta, sare.

Ingrediente:Ciuperci cu orez

  • 500 g ciuperci sau 1 cutie ciuperci
  • 250 g orez
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • tarhon
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 linguriţă vegeta
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt, se căleşte cu apă şi ulei, împreună cu ciupercile tăiate felii, după care se adaugă orezul. Toată această compoziţie se acoperă cu apă, se adaugă vegeta, se răstoarnă într-un vas de jena şi se dă la cuptor.

Când orezul este aproape gata, se pune tarhon şi pătrunjel verde tocat mărunt. Se serveşte cu salată sau ardei copţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.