Ciuperci cu oua si smantana

Printeaza

Ciuperci cu oua si smantana din: ciuperci, tarhon, smantana, nucsoara, oua de prepelita, margarina, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_oua_si_smantana

  • 8 ciuperci champignon mari
  • cateva fire de tarhon
  • 2 linguri smantana
  • 1 praf nucsoara rasa
  • 8 oua de prepelita
  • 50 g unt sau margarina
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile, le ştergi şi le scoţi picio­ruşele, apoi le presari cu sare şi piper, iar în interior pui câte o linguriţă de unt.

Aşezi ciupercile într-o tavă şi le introduci în cup­torul cald, la foc mediu, pentru 15-20 de minute.

Scoţi ciupercile din cuptor, le laşi să se răcească puţin şi, cât sunt călduţe, torni în interiorul lor câte puţină smântână amestecată cu tarhon mărunţit şi nucşoară, pre­cum şi conţinutul unui ou de prepeliţă.

Introduci din nou tava în cuptorul cald, la foc mediu, pentru alte 10 minute, până când ouăle se coagulează.

Le consumi calde.

Ciuperci cu oua si smantana

Ciuperci_cu_oua_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.