Ciuperci cu oua

Printeaza

Ciuperci cu oua 

Ingrediente:Ciuperci cu oua

  • 750 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 lingură unt
  • 1 linguriţă făină
  • 1 ceaşcă zeamă de carne
  • 1 ceaşcă smântână
  • 3 ouă
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile ca mai sus. Se toacă mărunt atât ciupercile, cât şi ceapa şi se prăjesc împreună uşor cu o lingură de unt.

Se presară făina, se toarnă zeamă de carne sau apă. Se adaugă sare, piper şi când ciupercile sunt fierte, smântâna.

Se fierb câteva ouă tari, se curăţă, se taie felii, se aşază pe o farfurie fierbinte.

Se toarnă ciupercile deasupra. Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.