Ciuperci cu pastă de branză, si şuncă la cuptor
PrinteazaO reteta de ciuperci cu pasta de branza si sunca la cuptor din ciuperci, branza proaspata de vaci, smantana, sare, condimente, oua, sunca si ceapa.
- 1/2 kg ciuperci
- 1/2 branza proaspata de vaci
- 300 ml smantana
- sare
- condimente
- 2 oua
- cateva feliute de sunca
- 1 ceapa mica
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile de codiţe şi le speli bine în câteva jeturi de apă. Faci o pastă de brânză cu ceapă rasă pe răzătoarea mică, sare şi 2 linguri de smântână.
Tai feliuţele de şuncă în bucăţele mici şi le amesteci cu brânză. Umpli cu această compoziţie ciupercile aşezate în tava de la cuptor, unsă cu margarina.
Baţi 2 ouă cu restul de smântână şi pui tava în cuptorul încins. Laşi timp de 40 de minute.
Poftă bună!