Ciuperci cu praz la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu praz la cuptor din: ciuperci, sunca, praz, unt, cascaval, ulei de masline, sare, piper, oregano.

Ingrediente:Ciuperci cu praz la cuptor

  • 20 de ciuperci champignon (1 kg) potrivite ca mărime
  • 100 g şuncă
  • 50 g praz
  • 50 g unt
  • 50 g caşcaval
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le scoţi codiţele. Le tai cât mai mărunt, la fel şi prazul şi şunca. Le pui la călit timp de 10 minute, la foc potrivit, în uleiul de măsline.

Condimentezi cu sare, piper şi oregano. Intr-o tavă pui folie de aluminiu, pe care aşezi ciupercile. în fie­care căciuliţă pui un vârf de cuţit de unt, după care le umpli cu grijă, cu amestecul, folosind o linguriţă, în cuptorul încins la 200 de grade, le laşi timp de 20- 30 minute.

Le scoţi şi presari caşcavalul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.