Ciuperci cu smantana si unt

Printeaza

Ciuperci cu smantana si unt din: ciuperci, ceapa, unt, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci cu smantana si unt

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 ml smântână de gătit
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă şi toacă ciupercile mai mare. Taie ceapa julien. Pune la încins untul şi înăbuşă ceapa cu un praf de sare până capătă un aspect sticlos. Stinge-o cu 1 lingură de apă şi mai lasă 2-3 minute.

Adaugă ciupercile şi lasă să fiarbă totul la foc mic, până când scade toată zeama pe care o lasă. Adaugă usturoiul zdrobit şi smântână şi lasă să dea într-un clocot.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi serveşte cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.