Ciuperci cu sos de lamaie

Printeaza

 Ciuperci cu sos de lamaie

Ingrediente:Ciuperci cu sos de lamaie

  • 2 kg ciuperci proaspete
  • 200 ml ulei
  • 50 ml vin
  • 500 g ceapă
  • 1 legătură verdeaţă
  • piper
  • sare
  • sare de lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi ceapa, tai ciupercile lamele şi ceapa mărunt, după care le prăjeşti împreună. Torni din când în când câte puţină apă şi vin, acoperi cratiţa şi laşi să se înăbuşe.

Când mân­carea este aproape gata, potriveşti gustul de sare, piper şi sare de lămâie, o mai laşi puţin pe foc, apoi o dai deoparte şi presari verdeaţa tocată. în loc de sare de lămâie, poţi pune 2-3 felii de lămâie.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu ciuperci cu sos de lamaie. O sa alex ciuperci Pleurotus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.