Ciuperci cu sos de lapte

Printeaza

Ciuperci cu sos de lapte

Ingrediente:Ciuperci cu sos de lapte

  • 750 g ciuperci
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri brînză rasă sau parmezan
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spalăşi se taie bucăţi ceva mai mari. Se fierb cu puţină apă sărată.

Cînd sînt gata, se lasă să se scurgă.

În acest timp se prăjeşte în unt o lingură de făinăşi se stinge cu laptele, apoi se pun ciupercile bine scurse, se lasă să fiarbă cîteva minute, se adaugă brînza rasă sau parmezanul şi se dau la cuptor pentru o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.