Ciuperci cu sos de soia

Printeaza

Ciuperci cu sos de soia din: ciuperci, morcovi, fasole, ardei, ulei, usturoi, ghimbir, sos de soia, amidon.

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci proaspet
  • 2 morcovi
  • 200 g fasole verde din conservă
  • 2 ardei graşi
  • o lingură ulei
  • o lingură apă
  • 2 căţei usturoi
  • o linguriţă ghimbir
  • o linguriţă amidon
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri supă de pui

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încăpătoare se pun uleiul, apa, ardeii tăiaţi fâşii, usturoiul pisat şi ghimbirul. Se lasă la foc mediu un minut.

Se adaugă morcovii tăiaţi bastonaşe, ciupercile, fasolea verde şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se amestecă supa, sosul de soia şi amidonul şi se toarnă peste legume.

Se mai lasă pe foc două minute şi se serveşte ca atare sau cu garnitură de paste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.