Ciuperci cu sos de soia
PrinteazaCiuperci cu sos de soia din: ciuperci, morcovi, fasole, ardei, ulei, usturoi, ghimbir, sos de soia, amidon.
- 250 g ciuperci proaspet
- 2 morcovi
- 200 g fasole verde din conservă
- 2 ardei graşi
- o lingură ulei
- o lingură apă
- 2 căţei usturoi
- o linguriţă ghimbir
- o linguriţă amidon
- 3 linguri sos de soia
- 3 linguri supă de pui
Mod de preparare:
Intr-o tigaie încăpătoare se pun uleiul, apa, ardeii tăiaţi fâşii, usturoiul pisat şi ghimbirul. Se lasă la foc mediu un minut.
Se adaugă morcovii tăiaţi bastonaşe, ciupercile, fasolea verde şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se amestecă supa, sosul de soia şi amidonul şi se toarnă peste legume.
Se mai lasă pe foc două minute şi se serveşte ca atare sau cu garnitură de paste.
Pofta buna!