Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi
PrinteazaCiuperci cu suc de portocale şi usturoi din: ciuperci, portocale, usturoi, patrunjel, ulei de masline, marar si sare.
- 12 ciuperci
- 2 portocale
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingura marar tocat
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă cu atenţie. Se rade coaja de portocală şi se păstrează sucul. Se rup frunzuliţele de pătrunjel, se ţin câteva pentru decor, iar restul se toacă mărunt. Usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt.
Se unge o tavă din teflon cu 1 lingură de ulei de măsline, se pun ciupercile, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coaja şi sucul de portocală şi se stropeşte cu restul de ulei.
Se dă cu sare şi se lasă cea 10 minute pe foc Se decorează cu restul de patrunjel si se poate servi.
Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi
Pofta buna!
Bine arata ciupercile cu suc de portocale