Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi

Printeaza

Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi din: ciuperci, portocale, usturoi, patrunjel, ulei de masline, marar si sare.

Ingrediente:Ciuperci_cu_suc_de_portocale_si_usturoi

  • 12 ciuperci
  • 2 portocale
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura marar tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă cu atenţie. Se rade coaja de portocală şi se păstrează sucul. Se rup frunzuliţele de pătrunjel, se ţin câteva pentru decor, iar restul se toacă mărunt. Usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt.

Se unge o tavă din teflon cu 1 lingură de ulei de măsline, se pun ciupercile, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coa­ja şi sucul de portocală şi se stropeşte cu restul de ulei.

Se dă cu sare şi se lasă cea 10 minute pe foc Se decorează cu restul de patrunjel si se poate servi.

Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi

Ciuperci_cu_suc_de_portocale_si_usturoi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bine arata ciupercile cu suc de portocale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.