Ciuperci cu surimi
PrinteazaCiuperci cu surimi din: ciuperci, batoane de surimi, sare, piper, marar, ulei, unt, lamai.
- 600 g ciuperci cu palarie mare
- 500 g batoane de surimi
- sare
- piper
- 1 legatura marar
- 2 linguri ulei
- 30 g unt
- 2 lamai
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le cureţi şi le îndepărtezi codiţele. Opăreşti batoanele de surimi în apă uşor sărată, le scoţi din ambalajele de plastic şi le treci prin maşina de tocat împreună cu codiţele ciupercilor, în prealabil curăţate şi spălate.
Căleşti în ulei amestecul de surimi şi ciuperci. Adaugi sare şi piper numai dacă regimul impus de medic îţi permite. Asezonezi cu mărarul fin tocat şi cu zeama de la 1 lămâie. Aşezi pălăriile ciupercilor într-o tavă unsă cu unt şi le umpli cu compoziţie.
Le introduci în cuptor pentru 20 de minute. Când le consumi, le stropeşti cu zeama de lămâie rămasă.
Ciuperci cu surimi
Pofta buna!