Ciuperci cu umplutură de legume

Printeaza

Ciuperci cu umplutură de legume

Ciuperci cu umplutură de legume

Ingrediente:

  • 300 g roşii cherry
  • 2 dovle­cei mici
  • 12 ciuperci mari
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 250 g mozza­rella
  • sare
  • piper
  • cate 1/2 le­gătură busuioc şi cimbru
  • 800 ml lapte
  • 150 g mălai instant
  • 2 linguri mascarpone
  • nucşoară rasă

Mod de preparare:

Tăiaţi roşiile în patru, iar dovleceii bucăţi. Curăţaţi ciupercile, rupeţi-le codiţele şi tăiaţi-le mărunt, ca şi ceapa şi usturoiul. Incingeţi uleiul şi prăjiţi acolo pălăriile.

Aşezaţi-le apoi într-o formă de sufleu cu deschiderea în sus. Incingeţi cuptorul la 200°C.  Tăiaţi mozzarella mărunt şi amestecaţi-o cu restul legumelor. Săraţi-le şi piperaţi-le.

Um­pleţi pălăriile ciupercilor cu amestecul rezultat şi lăsaţi-le circa 20 de minute la cuptor.

Intre timp pregătiţi verdea­ţa şi tocaţi-o. Daţi laptele în clocot, încorporaţi mălaiul instant şi pregătiţi mămăliga cu lapte, înainte de servire, încorporaţi verdeaţa şi mascarpone.

Condimentaţi totul cu sare, piper şi nucşoară. Serviţi ciupercile cu mămăli­ga.

Ciuperci cu umplutură de legume

Ciuperci cu umplutura de legume.jpg

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.