Ciuperci cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Ciuperci cu usturoi si patrunjel din: ciuperci, ulei, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci cu usturoi si patrunjel

  • 300 g ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • pătrunjel
  • 5 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Ciupercile şi picioruşele lor se spală bine, se taie în feliuţe şi se pun într-o cratiţă în care s-a pus ulei în prealabil, se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă în zeama lor împreună cu pătrunjelul tocat fin.

Separat se prepară mujdeiul. Se servesc la masă cu mujdeiul turnat în farfurie, peste ciuperci. Sunt delicioase.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.