Ciuperci umplute cu branza din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, bacon, branza, cascaval, boia, vin, sare, piper. Ingrediente: 20 ciuperci mari 1 ceapă 6-8 căţei de usturoi 2 linguri cu ulei de măsline 300 g bacon (costiţă, kaizer) 100 g brânză de burduf 100 g caşcaval ras 1 linguriţă cu boia 1 ceaşcă cu vin sare […]
Ciuperci la cuptor cu brânza de capra
PrinteazaCiuperci la cuptor cu brânza de capra din: ciuperci, ulei de masline, rosii decojite, branza de capra, sos pesto, frunze de salata verde.
- 4 ciuperci de camp mari
- 2 linguri ulei de masline
- 300 g rosii decojite
- 120 g branza de capra, taiata in 4 felii
- 2 linguri sos pesto
- frunze de salata verde, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200 C. Aşază ciupercile pe tava de copt şi stropeşte-le cu ulei.
Presară sare şi piper negru proaspăt măcinat Dă la cuptor 10 min, până când încep să se înmoaie.
Scoate tava din cuptor; porţionează roşiile şi aşază deasupra câte o felie de brânză de capră.
Dă din nou la cuptor 5 min, până când brânza începe să se topească.
Stropeşte cu pesto şi serveşte câte două ciuperci de persoană alături cu frunze de salată verde.
Ciuperci la cuptor cu branza de capra
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu branza
Samosa cu ciuperci, branza si porumb
Samosa cu ciuperci, branza si porumb din: ulei, seminţe de chimen, ardei iute, usturoi, amestec de ciuperci (portabello, champignon), porumb dulce, cepe eşalote, ceapă, turmeric, garam maşala, coriandru şi mentă, sare, brânză Cheddar sau Ricotta. Ingrediente: 30 ml ulei 5 g seminţe de chimen 10 g ardei iute, tocat mărunt 5 g usturoi zdrobit 500 g amestec de ciuperci (portabello, champignon), feliate 250 g […]
Pofta buna!