Ciuperci la cuptor cu legume si cascaval din: ciuperci, ceapa, dovlecel sau vanata, morcovi, smantana, varza, vin alb, cascaval, unt, ardei grasi, sare.
Ingrediente:
8 ciuperci măricele
2 cepe potrivite
1 dovlecel sau 1 vânătă mică
2 morcovi
4 linguri cu smântână
4 foi de varză
1 pahar cu vin alb
4 linguriţe cu caşcaval ras
4 linguriţe cu unt
2 ardei graşi
sare
Mod de preparare:
Taie cepele în jumătăţi, transversal, pune ardeii la copt, taie morcovul şi dovlecelul bas- tonaşe. Scoate picioruşele ciupercilor (poţi face din ele o supă-cremă).
Pune pe masă o bucată mai măricică de folie de aluminiu. Deasupra, o foaie de varză, o ciupercă, legume. Pune în ciupercă o linguriţă de unt, un praf de sare şi o linguriţă cu caşcaval.
Aşază deasupra jumătatea de ceapă, pe care ai crestat-o în cruce, şi fâşii de ardei copt. Strânge folia şi toarnă puţin vin.
Adaugă o lingură cu smântână, „închide“ folia şi repetă operaţiunea pentru celelalte ciuperci. Pune-le în tavă şi dă la cuptorul încins 30-35 de minute.
Ciuperci la cuptor umplute cu branza de vaci din: ciuperci, unt, branza de vaci, marar, ou, sare. Ingredinte: 6 ciuperci mari 2 linguri unt 150 gr branza de vaci 1 lingura marar tocat 1 ou sare Mod de preparare Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt […]
Ciuperci champignon cu conopida la cuptor din: conopida, ciuperci, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, sare piper, cimbru, pesmet. Ingrediente: 400 g conopidă 300 g ciuperci champignon 1 lingură ulei 40 g unt unt cât o nucă, pentru uns forma 1 lingură cu vârf făină 400 ml lapte 150 g cașcaval ras sare piper negru măcinat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bune ciupercile cu cascaval