Ciuperci la cuptor cu sunca si oua

Printeaza

Ciuperci la cuptor cu sunca si oua

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 4 ciuperci mari de cultură
  • 4 felii de şuncă
  • 4 ouă

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 220°C. Se stropeşte puţin ulei de măsline pe baza unui vas de ceramică, apoi se asază ciupercile.

Se stropeşte uleiul rămas şi se asezonează. Se coc timp de 15 minute până se înmoaie, apoi se scot din cuptor. Se aranjează feliile de şuncă în jurul ciupercilor, formând mici bucheţele.

Se sparg ouăle în bucheţele şi se bagă la cuptor timp de10 minute, până când albuşul este făcut, iar gălbenuşul încă moale. Se serveşte direct din vas, cu fasole si chipsuri.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ciuperci la cuptor cu sunca si oua este o reteta care-mi place foarte mult. O sa incerc si variant voastra, dar sigur o sa iasa la fel de buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.