Ciuperci cu fasole verde si taitei
PrinteazaCiuperci cu fasole verde si taitei
Ingrediente:
- 1 mână fasole verde de la congelator sau din conservă
- 250 g tăieţei de post
- 300 g ciuperci
- 1 lingură margarină
- 1 lingură ulei
- 1-2 căţei de usturoi zdrobiţi
- 1 ardei iute potrivit tocat
- 1 legătură pătrunjel
- coriandru
Mod de preparare:
Ciuperci cu fasole verde si taitei: Incingi nargarina şi uleiul într-o cratiţă, apoi adaugi usturoiul şi ardeiul iute tocat şi le căleşti împreună puţin. Fierbi apoi separat fasolea curăţată şi tăieţeii în apă cu sare.
Cureţi şi ciupercile, le tai în jumătate, le adaugi peste fasolea fiartă ş le laşi pe foc mic 3-4 minute.
Pui apoi şi tăieţeii, usturoiul cu ardeiul călite, coriandru după gust şi amesteci totul.
Presari pătrunjelul tocat şi mâncarea e gata.
Poftă bună!
Cam ciudata amestecatura asta
Nu stiu cat de bine se combina ciuperci cu fasole verde. Nu strica totusi sa incerc.