Ciuperci gatite taraneste

Printeaza

Ciuperci gatite taraneste din: ciuperci, ceapa, sare, piper, vin, marar, ulei.

Ingrediente:Ciuperci gatite taraneste

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca de vin
  • marar tocat
  • 1 ceasca ulei

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic.

Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc.

Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.