Ciuperci gratinate cu mozzarella
PrinteazaCiuperci gratinate cu mozzarella din: bagheta, ulei de masline, usturoi, unt, rozmarin, ciuperci, savlie, mozzarella, sare, piper.
- 8 felii de bagheta
- 1 lingura ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 40 g unt
- 300 g ciuperci
- 2 fire de rozmarin
- 2 fire de salvie
- 2 bile de mozzarella (100 g fiecare)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se ung feliile de pâine cu ulei şi se frig pe grătar pe ambele feţe, într-o tigaie-grill. Se lasă să se răcească şi se freacă cu un căţel de usturoi.
Se topeşte untul în tigaie şi se prăjesc 5 min. feliile de ciuperci, rozmarinul tocat şi frunzele de salvie. Se sărează şi se piperează.
Se adaugă bucăţele de mozzarella şi se lasă să se topească la cuptor; se serveşte cu toast.
Ciuperci gratinate cu mozzarella
Pofta buna!