Ciuperci gratinate cu mozzarella

Printeaza

Ciuperci gratinate cu mozzarella din: bagheta, ulei de masline, usturoi, unt, rozmarin, ciuperci, savlie, mozzarella, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_gratinate_cu_mozzarella

  • 8 felii de bagheta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 40 g unt
  • 300 g ciuperci
  • 2 fire de rozmarin
  • 2 fire de salvie
  • 2 bile de mozzarella (100 g fiecare)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se ung feliile de pâine cu ulei şi se frig pe grătar pe ambele feţe, într-o tigaie-grill. Se lasă să se răcească şi se freacă cu un căţel de usturoi.

Se topeşte untul în tigaie şi se pră­jesc 5 min. feliile de ciuperci, rozmari­nul tocat şi frunzele de salvie. Se sărea­ză şi se piperează.

Se adaugă bucăţele de mozzarella şi se lasă să se topească la cuptor; se serveşte cu toast.

Ciuperci gratinate cu mozzarella

Ciuperci_gratinate_cu_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.