Ciuperci gratinate cu unt

Printeaza

Ciuperci gratinate cu unt din: ciuperci, unt, lapte, faina, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci gratinate cu unt

  • 500 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • 100 ml lapte
  • o lingură făină
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, se curăţă picioruşele, se taie feliuţe subţiri şi se fierb înăbuşit în zeama lor.

Se prepară un sos alb din unt, faină şi lapte. Se pun ciupercile într-o tavă unsă cu unt şi se amestecă în sosul alb; se presară pesmet şi bucăţele de unt.

Se coc la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.