Ceai de Levănțică și Frunze de Dafin din: flori de levantica, frunze de dafin, apa. Într-o lume în care agitația și stresul par să fie la ordinea zilei, găsirea unui moment de pace și relaxare este esențială. Ceaiul de Levănțică și Frunze de Dafin vine ca un balsam pentru suflet și minte, combinând proprietățile calmante […]
Ciuperci a la grec
PrinteazaCiuperci a la grec din: ciuperci, ceapa, marar, patrunjel, ulei, vin, sare de lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 800 g ciuperci
- 300 g ceapă
- 3 legături mărar şi pătrunjel
- 100 g ulei
- 100 g vin
- 2 g sare de lămîie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciuperci a la grec: aleg ciuperci e cele mai mici, tari şi albe, se curăţă, se spală în mai multe ape şi dacă sînt mai mari, se taie in jumătăţi sau în sferturi.
căleşte în ulei încins ceapa tocată foarte mărunt. Cînd ceapa a căpătat culoarea galbenă, se adaugă ciupercile, lâsîndu-le să fiarbă inăbuşit în zeama pe care o lasă.
potriveşte de sare, piper şi sare de lămîie, ele trebuind să aibă un gust acrişor. După ce ciupercile s-au imuiat, se adaugă vin alb şi pătrunjel tocat, lăsîndu-se să mai dea o dală în fierit. După gust se poate adăuga şi mărar tocat.
servesc reci
Pofta buna!
Explorarea Postului 5:2: Un Ghid Complet pentru Echilibrul între Flexibilitate și Restrictie
Explorarea Postului 5:2: Un Ghid Complet pentru Echilibrul între Flexibilitate și Restrictie. Postul 5:2 a câștigat popularitate ca o metodă de post intermitent care oferă un echilibru între flexibilitate și restricție calorică. Această abordare unică permite consumul normal de alimente timp de cinci zile pe săptămână, în timp ce limitează aportul caloric la doar 500-600 […]