Ciuperci gustoase
PrinteazaCiuperci
- 1 poală de ciuperci de pădure
- 250 g telemea
- 100 g caş sau caşcaval ras
- 1 căpăţână usturoi mare
- 1 legătură ceapă verde
- mărar
- leuştean
- 50 g unt
- 50 ml vin alb
Mod de preparare:
Se separă pălăriile de cozi şi se pun la fiert, cozile se toacă şi se pun la călit în unt, până se rumenesc uşor, apoi se scot în alt vas
Când pălăriile sunt fierte se scurg de zeamă, se pun în tigaia în care au fost cozile şi se lasă să se rumenească în acest timp se amestecă cozile prăjite cu brânza sfărâmată, caşcavalul şi usturoiul pisat.
Se toarnă în tigaie peste pălării, se lasă până când se topeşte brânza şi se întinde, ca praştia, caşcavalul .
Se adaugă la sfârşit, ca să se stingă, un pic de vin alb.
Pofta buna!
Foarte gustoase ciupercile umplute