Ciuperci inabusite

Printeaza

Ciuperci inabusite

Ingrediente:Ciuperci inabusite

  • 1 kg ciuperci
  • 200 g ceapă
  • 150 g ardei gras
  • 500 g roşii
  • 100 ml ulei
  • 2 legături verdeaţă
  • 5 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai ciupercile julien, le înăbuşi în ulei, adaugi ceapa tăiată solzişori, ardeii tăiaţi cuburi şi sare.

Acoperi vasul cu capac şi laşi să se înăbuşe la foc domol, până se înmoaie ciuper­cile. Adaugi roşiile curăţate şi tăiate cuburi şi mai laşi să fiarbă câteva minute.

La sfârşit pui mujdei de usturoi şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciuperci inabusite cu usturoi
  • ciuperci inabusite

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.