Ciuperci invelite in kaizer

Printeaza

Ciuperci invelite in kaizer din: cciuperci, bacon, nasturel, frigarui de lemn.

Ingrediente:Ciuperci invelite in kaizer

  • 12 pălării de ciuperci
  • 12 felii de bacon
  • năsturel (sau altă salată), pentru servit
  • frigărui de lemn înmuiate în apă 20 de minute

 

Mod de preparare:

Se înveleşte în bacon fiecare pălărie de ciupercă şi se prinde cu un băţ de frigăruie. Se unge peste tot cu ulei de măsline şi se asezonează bine cu sare şi piper.

Se coc pe grătar 3-4 minute până ce baconul este crocant şi auriu, iar ciupercile fragede.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.