Ciuperci la gratar

Printeaza

O reteta de post de ciuperci la gratar din: ciuperci albe, untdelemn, sare, unt, si mujdei

Ingrediente:Ciuperci la gratar

  • 300g ciuperci albe (de cultură sau de câmp)
  • untdelemn (sau unt)
  • sare
  • facultativ: unt, mujdei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se curăţă pălăriile ciupercilor de pieliţă şi se taie capetele picioruşelor, se trec ciupercile printr-un jet de apă rece, apoi se aşază cu picioruşul în sus. In interiorul fiecărei ciuperci se presară sare şi se pun câteva picături de untelemn (sau se poate pune o aşchie de unt).

Se aşază ciupercile pe grătarul încins. După ce s-au copt, se servesc cu un mujdei simplu de usturoi sau pot fi folosite drept garnitură pentru un alt preparat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.