Ciuperci la tavă cu piper si patrunjel

Printeaza

Ciuperci la tavă cu piper si patrunjel

Ingrediente:Ciuperci la tavă cu piper si patrunjel

  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • puţin piper pisat
  • sare
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari, se curăţă, se rup codiţele, se spalăşi se lasă să se scurgă bine de apă. Codiţele curăţate şi spălate

se toacă mărunt, se amestecă cu sare, piper şi pătrunjel tocat.

Se aşază ciupercile în­tr-o tavă, se pun în mijlocul fiecărei ciuperci codiţele tocate, se presară cu sare, se stropesc cu ulei şi se dau la cuptor la foc potrivit.

Cînd sînt gata, se aşază încet pe farfuria de servit şi se stropesc cu zeama din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.